Дайте на бизнеса си това от което има нужда...

Изработка и поддръжка за вашият уебсайт

Защо е важно да имате уебсайт?

Разчитайте на нас

Изгради онлайн присъствие

Вашият уебсайт е дигиталната визитка на Вашият бизнес. Дигитализацията е нейзбежен процес, без значение дали ние сме „за“ или „провит“. Направете крачка в правилната посока.   Представете бизнеса си в онлайн простванството с стилен и модерен уебсайт.

Не изпускайте възможността

Увеличете продажбите си

Представете продуктите си в стилен и модерен онлайн магазин/каталог. Знаете ли че, „Мобилните телефони и таблети са отговорни за 56,74% от глобалното използване на интернет.“ ? Тенденцията хората да използват мобилните си телефони за сърфиране в мрежата, както и пазаруването онлайн имат ексонинциален растеж всяка година.  Защо вие да изпускате вълната?

Не чакайте.
Изпреварете конкуренцията

Изуми аудиторията си

Ние Ви гарантираме, модерен и интуитивен уебсайт. От K!K!Design смятаме, че на 1во място освен красив уебсайтът, то той трябва да бъде разбираем от всеки един ваш посетител. Това е ключово за това вие да запазите неговото внимание.

НАШИТЕ УСЛУГИ

Нека заедно създадем нещо красиво

Design UI/UX SEO&...

Дизайн и изработка на уебсайт

Предлагаме професионална изработка на уебсайт в съответствие с всички съвременни уеб стандарти и отлична вътрешна оптимизация.

Онлайн магазин

Създаване на оптимизирани електронни магазини с адаптивен дизайн дизайн. Бързо и лесно качване и обновяване на продукти и управление на поръчки и доставки.

Графичен дизайн

Изработка на дизайн за Вашите логота, визитни картички, рекламни материали, брошури и много други.

SEO оптимизация
(Google, Yahoo, Bing и др.)

Анализ на конкуренцията.
On-page оптимизация. Популяризация, управление на рекламни кампании.

Поддръжка

Ежемесечна актуализация и Back-up (резервно копие). При нужда от съдействие, ние сме винаги насреща.

Графичен дизайн

Съвременният графичен дизайн е професия, изискваща талант, умения и знания. Визуалната комуникация между продукт и потребител е от огромно значение за крайната цел – продажбата на този продукт. Грабвайки окото на потребителя, Вие грабвате неговия интерес. Тогава възможността за печалба е по-голяма.

Доверявайки се на нашия опит и професионализъм, Вие ще получите желаните резултати. Ние умеем да слушаме, разбираме и генерираме Вашите идеи. За всеки един проект предлагаме оригинални концепции, съобразени с продукта/марката, които със сигурност ще грабнат окото на Вашите клиенти.

Уеб дизайн

Получаването на супер невероятен уебсайт никога не е било толкова лесно. Вземете си красив и креативен уебсайт и изумете аудиторията си с най-доброто уеб изживяване.

Динамичен уеб сайт:
Динамичният сайт притежава собствена база данни и система за управление на съдържанието и визията. Това дава възможност на хора без специфични технически познания да правят промени по съдържанието на сайта в реално време.

Изчистен, елегантен и модерен персонализиран уебсайт, който ви помага да генерирате повече преднина и продажби

Адаптивен дизайн

Адаптивният уеб дизайн е техника, използвана за изграждане на уебсайтове с удобно за мобилни устройства оформление, което е подходящо за всички браузъри и екрани.

Знаете ли че, „Мобилните телефони и таблети са отговорни за 56,74% от глобалното използване на интернет.“?

Адаптивният уеб дизайн автоматично ще се приспособи към различни размери на екрана и прозорци. 

Защита

Ние сме много сериозни по отношение на вашия уебсайт и неговата сигурност. Ето защо следваме най-добрите и модерни практики за защита.

Хакнат сайт може да причини сериозни щети на бизнес приходите и репутацията ви. Хакерите могат да крадат потребителска информация, пароли, да инсталират злонамерен софтуер и дори могат да разпространяват злонамерен софтуер на вашите потребители.

SEO оптимизация, Google analytics & Google search console регистрация.

SEO (оптимизация за търсачки /google, yahoo, bing и др./) може да изглежда малко неуловим и с бързината, с която нещата се променят, може да бъде самостоятелна работа на пълен работен ден! Има два основни типа SEO:

SEO на място: Действия, които предприемате на вашия уебсайт, за да го подобрите за търсачките. Подобренията могат да включват маркери за заглавия, оптимизация на изображението, удобство за мобилни устройства и др.

SEO извън сайта: Действия, предприети на други уебсайтове, които имат право на класиране с търсачките. Подобренията могат да включват разпространение на списъци, обратна връзка и т.н.

Поддръжка за вашият уебсайт

Дизайнът на вашият сайт и неговото създаване са толкова важни, колкото и неговата поддръжка. От това зависи скороста, сигурността и още куп неща.

Оставете сайтът си в сигурни ръци, където ние ежедневно ще следим за това да бъде актуалициран и защитен.

Искате да работим заедно?

Разберете дали сме подходящи един за друг, като насрочите безплатна консултация с нас.

Не се притеснявайте, ние няма да се опитваме да Ви продаваме нищо или да Ви даваме каквито и да е било „оферти“ – ние просто ще ви зададем няколко въпроса и ще Ви помогнем да решите кое ще бъде най-доброто решение за Вашия уебсайт.

Не сте сигурни 
 все още?
Искате да разберете 
 повече за нас?
Вижте нашата работа 
 и преценете сами.