За нас

K!K!Design е бутикова агенция за разработка на уебсайтове, която се стреми да създава индивидуални решения за фирми от всякакъв мащаб.

Ние сме малък, но силно мотивиран екип от разработчици и автори на съдържание с дългогодишен опит, които се стремят да постигат изключителни резултати за нашите клиенти.

За нас
луна или планета икона
звезда икона
звезда икона
звезда икона
звезда икона
  • Семеен хотел Чифлик Хилс и СПА Десктоп Мобилна версия
  • Тандем 2000 мобилна версия и десктоп
  • Портфолио Биляна Мес Десктоп и Мобилна версия
Вярваме, че всеки бизнес е уникален, и затова работим в тясно сътрудничество с нашите клиенти, за да създадем персонализирани решения, които отговарят на техните конкретни нужди. 

Вниманието ни към детайлите е несравнимо и винаги се стремим да предоставяме работа, която е безупречна във всяко отношение.
ПОРТФОЛИО

Как стигнахме дотук

Преди да създадем K!K!Design, членовете на нашия екип са работили по множество проекти и са придобили безценни познания за това какво е необходимо за създаването на успешен уебсайт. 

Осъзнахме обаче, че искаме да предложим нещо по-персонализирано и съобразено с нуждите на нашите клиенти. Постоянно сме в крак с последните иновации и винаги търсим нови начини да помогнем на нашите клиенти да постигнат целите си.
КЪМ ПРОЕКТА
Как се озовахме тук
  • Десктоп и мобилна версия
  • Птицеферма Кокита десктоп и мобилна
  • Начална страница десктоп и мобилна
Запалени сме по успеха на нашите клиенти. Вярваме, че всеки уебсайт трябва да разказва история.

Затова създадохме оформление на космическа тематика, което има за цел да предаде идеята, че няма граници, когато става въпрос за това, което можем да постигнем за нашите клиенти.

Защо да изберете нас?

Изборът на агенция за разработване на уебсайтове може да бъде трудна задача, но ние сме тук, за да направим този процес възможно най-лесен и без стрес. 

Работим бързо, но никога не правим компромис с качеството и винаги сме на разположение да отговорим на всички ваши въпроси.

Искате да станете част от нашето съзведие

Независимо дали се нуждаете от нов уебсайт, редизайн или поддръжка, ние сме тук, за да помогнем на вашия бизнес да се развива и да успее.

Можете да се свържете с нас по телефон или чрез нашата контактна форма и ние ще се свържем с вас възможно най-скоро.
КОНТАКТИ

K!K!DESIGN 2024© All rights reserved.

cross