КАТАЛОГ „RUUKKI“ / Модел „Finnera“

Finnera

НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИЯТ ПОКРИВ, КОЙТО Е ВИЖДАН НЯКОГА

Иновативният дизайн на Finnera прави вашия стоманен покрив не само красив, но и изключително издръжлив и практичен. Революционното огъване на предния край на продукта максимално увеличава устойчивостта на атмосферни влияния и позволява красиво и безпроблемен финиш на покрива, дори и при модулна метална керемида. Това означава, че получавате най-високо качество в напълно стандартизиран пакет, готов за доставка, което прави целия проект за покрив възможно най-лесен и безпроблемен. Finnera се предлага в клас на качество Ruukki 40. 

Finnera Ruukki 40: 40 години техническа гаранция и 15 години естетична гаранция

Подобни продукти

Тази версия на покривните ламарини Classic е проектирана за клиенти, които очакват само най-доброто от покривите си. Това покритие съчетава всички предимства на покрива на Classic™, като идържлив и елегантен дизайн, отлично качество и визия.
Ruukki Monterrey е нашият най-популярен модел и е идеален за богато разнообразие от сгради и къщи. И благодарение на своят профил, Монтерей придава на вашия покрив стилен външен вид.
New Decorrey е здрав, лесен за поддръжка и лесен за монтиране. Неговият профил е малко по-висок от предходния Decorrey и му придава нов и стилен външен вид.

готови ли сте
да изградите
бъдеще с нас?

Запазете безплатна консултация с някои от нашите представители и нека заедно дадем начало на вашият проект.

УСЛУГИ

МЕНЮ

КОНТАКТИ

ЕТ „ГарантСтрой – Г. Грозев“ 2022 всички права запазени. Web design by K!K!Design.